vrijdag 22 maart 2013

Onzin

Wat een ongelooflijke onzin is er vandaag over mij te lezen op het internet. Mijn plan was om er een uitgebreide blogpost aan te wijden, maar ieder woord dat in mij opkomt en ik er aan wil besteden vind ik eigenlijk er één te veel.

En hoe moet je je verdedigen tegen deze onzin. Als er nou één waar woord tussen stond kon ik nog schrijven: 'Ja, daar heb je gelijk in'.

Toch, voor mijn volgers, wil ik dit er over kwijt:

De enige vergunning die ik ooit heb gehad was een visvergunning. Na een paar vissen aan de haak geslagen te hebben hield ik dat voor gezien. Was niets voor mij.

Ik schrijf niet op het blog 'Hollandse Hufters'. Weet niet wie het zijn, heb ze nog nooit ontmoet, gemaild of gesproken. Hollandse Hufters zijn echte bloggers en dat ben ik niet. Mijn blogposts kun je op z'n best amateuristisch noemen, die van hun zeer zeker niet. Ik ben wel een fan van dat blog ja, en dat blijf ik.

De mensen die mij kennen, mij ontmoet hebben weten dat ik iedere vorm van agressie afkeur.

Waarom ging ik de confrontatie aan met Geen Stijl, PowNed en The Post Online? Ik vind hun werkwijze vreselijk. En wat ze nu met z'n allen bij mij doen bevestigt dat beeld.

'Ging', want het is verleden tijd. Tegen zoveel onzin en deze overmacht kan ik natuurlijk niet op. Vind ik ook niet erg, was te verwachten, de vraag was alleen wanneer. Die vraag is vandaag beantwoord.

Ik heb er geen spijt van.

Jaap.

- Update 23/3/13
Beste 'W&B' - Dat men op een gegeven moment met grof geschut in de aanval zou gaan wist ik. Dat ik het voor jullie opneem is mijn keuze. Dat ik dat niet anoniem deed is ook mijn keuze. Ik heb er geen spijt van.