maandag 29 december 2014

De 'Geenstijl is teveel veranderd dus hou ik er mee op hier'-tegel

Linken naar Geenstijl doe ik niet. Nooit! Maar dan ook echt gewoon helemaal niet. Never. Beetje megaveel hits genereren voor dat kutblog. Ja, pleurt lekker op, een heel eind!

Dus hier de link naar waar Geenstijl Peter Anshof een podium biedt om zijn videoboodschap te promoten.

De 'Geenstijl is teveel veranderd dus hou ik er mee op hier'-tegel
Peter Anshof (@PeterAnshof): @Homoslim Ik denk dat
ik misschien wel #racist ben...
Peter Anshof of all people! De 'islamcriticus' die aangifte heeft gedaan omdat hij 'racist' werd genoemd. Want dat is hij niet! Echt niet! Omdat hij het zegt. En dan is het waar.

"Dit is het einde", dacht ik gisteren en vervolgde die gedachte in de badkamer luidkeels met "dat doet de deur dicht ... Tralala lala lalala".

En ik was niet de enige. Ik geef het woord aan AndieARBEIT:
(een inmiddels weggejorist reaguursel op Geenstijl)

De 'Geenstijl is teveel veranderd dus hou ik er mee op hier'-tegel
"Hier is ie dan, de 'Geenstijl is teveel veranderd dus hou ik er mee op hier'-tegel. Dat hoort nu eenmaal zo, hoe zielig en rancuneus het ook overkomt. Zo is het overigens niet bedoeld, ik vind het gewoon een kwestie van Reaguurders-etiquette. Gaat ie:

Geenstijl is teveel veranderd dus hou ik ermee op. Het schenken van een podium aan een figuur als Peter Anshof en de lovende reacties van de retards eronder waren de druppel. 

Ik beëindig mijn abonnement door middel van deze ongetwijfelde permaban. Fuck dit zooitje inspiratie-arme, humorloze, racistische en xenofobische zuigers dat tegenwoordig de panelen bevolkt, schuimbekkend rammend op hun toetsatuur wanneer ze de kans zien “IES KOELTOER” of “SCHULD VAN (S)LINKSCH” te kunnen posten. Volk dat te lui is zelf eens iets te onderzoeken en daarom maar wat graag de oneliners overneemt. Zo goed als iedereen met een gram humor, vermogen tot het vormen van eigen inzichten of in bezit was van debat-skills is vertrokken. En terecht ook. 

In de geparafraseerde woorden van H.o.t: Ik zie jullie het liefst allemaal langzaam wegzakken in het Markermeer. Wat mij betreft samen met het bebaarde tuig dat jullie zo enorm bezighoudt, de NVU, Stormfront en elke religieuze fanatiekeling die er maar is. Jullie zitten op hetzelfde niveau. ALLEMAAL. STEEDS MAAR WEER. Nu hebben jullie hier de scepter in handen, ga er lekker op zitten zou ik zeggen. Dit is niet mijn website vriend. Voor wie er niet in deze categorie vallen, ongezien de tyfus en we zien elkaar op Twitter.

Dan nu, La Grande Finale, want een permaban moet verdiend worden:

PRITT HEEFT HERPES OPGELOPEN VAN PREM RADHAKISHUN GU IS EEN BIJLMERNEGER QUID IS EEN ACHTERLIJK ZWIJN DAT ZONDER METAFOREN ZICH NOG NIET UIT EEN NATTE DOOS ZOU KUNNEN SCHRIJVEN KLAPSTER WAT DE FUCK? WIE HEEFT DAAR OOIT VAN GEHOORD KAN IEMAND ME VERTELLEN WAT DE FUCK EEN KLAPSTER IS??!?!? IS DAT EEN NIEUWE SNACK VAN MORA??!?!?! VAN LEEUWEN VERDIENT EEN MAAGBLOEDING DOOR HET VRETEN VAN TEVEEL KLAPSTERS ENZOVOORT UND SO WEITER AUSRADIEREN TOTALKRIEG ENDLOSUNG JAWOHL RIEFENSTAHL 

Niks persoonlijks verder, maar een afscheid moet knallen. 

Ten slotte:


An die ARBEIT has left the building
An die ARBEIT | 29-12-14 | 11:27"