zaterdag 21 maart 2015

Genoeg van ABN-AMRO, ING of Rabobank? Stap over. Simpel en gratis!

Genoeg van ABN-AMRO, ING en/of Rabobank? Stap over. Simpel en gratis!
Banken hebben de crisis veroorzaakt, dat weten we inmiddels allemaal. Ze kochten slechte leningen op in de hoop daar hoge winsten mee te behalen. Dat ging een beetje fout. De wereld stortte bijna in vanwege de hebzucht. De Rabobank maakte het nog bonter, die manipuleerde de rente (Libor-affaire).

Je krijgt er een vieze smaak van in je mond: corruptie, fraude, salarisverhogingen en exorbitante bonussen. "Het houdt niet op, niet vanzelf" maar je kunt er wel iets aan doen!

Stap over, ga weg bij je bank, laat ze weten dat je er helemaal klaar mee bent.

En het is zo simpel! Via http://www.overstapservice.nl kan je heel eenvoudig, 100% veilig en GRATIS van bank veranderen.

Overstapservice.nl is een service die door de banken zelf wordt aangeboden en helemaal gratis.

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Je kiest een nieuwe bank. Je meldt je aan en opent een nieuwe bankrekening.
  • Bij je nieuwe bank vraag je de gratis overstapservice aan.

13 maanden lang worden alle inkomsten op je oude bankrekening automatisch naar je nieuwe bankrekening overgeschreven. Daar hoef je helemaal niets voor te doen en er zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de overstap heb je dus 13 maanden lang 2 bankrekeningen.

Je hebt 13 maanden de tijd om je werkgever, de belastingdienst, de gemeente etc. op de hoogte te stellen. Automatische incasso's gaan helemaal vanzelf, de overstapservice laat hen weten dat je van bank bent veranderd. Ook wordt er wordt er aangegeven als iets op je oude bankrekening wordt bijgeschreven.

Twee jaar geleden heb ik dit gedaan. Na 35 jaar Postbank/ING ben ik overgestapt. Mijn nieuwe bank is TRIODOS. Ik ben 100% tevreden en het voelt fantastisch. Dat alleen is het al waard.

P.s., Ik had geen 13 maanden nodig, binnen 4 weken had ik alles geregeld.

Zet 'm op en succes!

Genoeg van ABN-AMRO, ING en/of Rabobank? Stap over. Simpel en gratis!
Je hebt 13 maanden de tijd!