woensdag 26 augustus 2015

Jan Roos van Geenstijl/Geenpeil op NAW-jacht vanwege onwelgevallige mening

Jan Roos, een 'verslaggever' die bij PowNed zijn ei niet kwijt kon, stond 11 augustus j.l. in Amsterdam zwaaiend met een kapmes een aantal jongeren de huid vol te schelden. Dan ben je echt van de ratten besnuffeld en compleet gestoord, maar goed, Jantje komt overal mee weg. Rapper Appa zocht een buurtbewoner op en filmde zijn commentaar (via DutchTurks.nl).

Commentaar op Jan Roos, dat wil Jan Roos helemaal niet, daar moet wat aan gedaan worden. Nou heeft onze Jan een paar volgers op Twitter (33.000) en die schakelt hij in om zoveel mogelijk over deze man te weten te komen.

Jan is nu werkzaam voor Geenstijl, weet u nog. de #Defember internetprivacy-voorvechters! De jongens die nu al uw gegevens willen weten voor #GeenPeil. Geenstijl: het best bezochte domrechtse haatblog van Nederland. Ja, daar laat je graag al je gegevens achter. Of eh ...

Zoals wij (bijna) allemaal al weten weten gooit het typvee van Geenstijl graag privégegevens, o.a. vergaard via hun achterban, online om mensen met een onwelgevallige mening te intimideren.

Hoe gaat zo'n NAW-heksenjacht in z'n werk?

Nou ongeveer precies zo:

HOPPA! RAAK! 
WEG MET JE PRIVACY!
GEENSTIJL-ACHTERBAN KAN Z'N WERK DOEN!