woensdag 20 januari 2016

Jan Roos (@LaVieJanRoos) over @Powned: 'Daar wil hélemaal niemand meer werken!'

Jan Roos maakt in onderstaand filmpje een 'grapje' over het alcoholgebruik van Prem Radhakishun. Jan is natuurlijk de eerste die daar grappen over kan maken. Dat hij stomdronken werd bereden door een paar hoeren en dat liet filmen tijdens het beruchte Powned-seksfeest zijn we allang weer vergeten. Van zijn vrouw mocht hij daarna 2 maanden lang geen biertje meer drinken. Hommeles in huize Roos. Jan nuchter en vrouw boos.

Geen beste combi naar nu blijkt. Afgelopen december al lag hij dan ook te rampetampen met een nieuwe scharrel in het natte en koude Edinborough. Het werd een eenzame kerst voor zijn vrouw en drie kinderen. Om z'n midlifecrisis helemaal compleet te maken ... Jan is op zoek naar een nieuwe auto. Een snelle nog wel. Mag oud, want knaken heeft-ie niet.

Dat Jan z'n privéleven afgelopen jaar richting ravijn koerste verklaart ook waarom deze zure fantast ging stoken in een ander huwelijk. Goeie zet Jan. Erland Galjaard en Wendy van Dijk zullen je niet snel vergeten. Je staat nu op het 'wie wil ik op z'n muil slaan'-lijstje van Wendy.

Jan Roos beweerde vorig jaar ook dat hij door een grote groep Marokkanen gewapend met stukken hout en ijzeren pijpen, achterna is gezeten en met losgerukte straatstenen werd bekogeld. Hoe het werkelijk is gegaan kunt u in het Parool lezen: "Volgens drie omwonenden had Roos op enig moment een matzwart kapmes in zijn hand van zeker een halve meter lang, waarmee hij de groep wegjoeg. 'Ik zag hem met dat mes zwaaien, om te intimideren'". Een paar kinderen wilden hem een vraag stellen over Powned en daar was Jan niet van gediend. Handig dat je dan een kapmes bij de hand hebt. Geen aangifte gedaan Jan? Snapt iedereen hoor.

Al met al was 2015 was een geweldig jaar voor borstenknijper Jan Roos, met als klap op de vuurpijl zijn ontslag bij Powned en overstap naar Geenstijl. Uitgekotst door de Publieke Omroep, voor altijd uitgescheten bij de commerciëlen is dit wat de woordvoerder van Geenpeil nog rest. Liegen en bedriegen bij Hollands haatsite numero uno. Ergens anders komt-ie nooit meer aan de bak. Nou ja, hij kan altijd nog politicus worden natuurlijk ...

In het fragment hieronder hoor je hoe Jan denkt over zijn vorige werkgever Powned: "niemand wil meer voor ze werken". Het laatste screenshot laat zien dat ook Powned's Rutger Castricum niet ontkomt aan zijn rancune. En dat Jan en Dominique Weesie niet door één deur kunnen wisten we al.


Jan Roos: "Ik vind Prem hartstikke leuk want ik ben namelijk gek op mannen die niet op een goede manier met alcohol om kunnen gaan. Alleen, laten we eerlijk zijn, ten eerste gaat-ie voor Powned aan het werk, nou Prem is heel erg links, is tegen zwarte piet, ja dat heeft natuurlijk helemaal niks met Powned te maken."
Erik de Vlieger: "Waarom doen ze dat Jan, waarom doen ze dat?"
Jan Roos: "Nou ja, niemand wil meer voor ze werken denk ik. En ze hebben natuurlijk altijd Prem een baantje beloofd dat zat al jaren in de pijplijn. Die liep daar al rond toen ik er nog was."
Jan Roos (@LaVieJanRoos) over @Powned: 'Daar wil hélemaal niemand meer werken!'
Jan Roos (‏@LavieJanRoos) Na twee maanden alcoholvrij drink ik nu mijn eerste bier. Proost!
Jan Roos (@LaVieJanRoos) over @Powned: 'Daar wil hélemaal niemand meer werken!'
Jan Roos (@LaVieJanRoos): Weten we ook hoe ze zich in schotland vermaken


Jan Roos (@LaVieJanRoos) over @Powned: 'Daar wil hélemaal niemand meer werken!'
Jan Roos ‏(@LavieJanRoos): Ik heb een nieuwe auto nodig. Iets leuks. Weet jij nog eentje? Geen station, iets snels, mag oud.


Jan Roos (@LaVieJanRoos) over @Powned: 'Daar wil hélemaal niemand meer werken!'
Jan Roos ‏(@LavieJanRoos): Dat Rutger van Powned, naast mij, politici moeten
interviewen over GeenPeil.. Pijnlijk voor 'm.