dinsdag 13 december 2016

Als ik je overleef pis ik op je graf @baspaternotte.

Als ik je overleef pis ik op je graf @baspaternotte.
Je zou natuurlijk kunnen denken dat als ik langer leef dan jij Bassie, ik daadwerkelijk de moeite zou nemen om je graf te bezoeken. Dat mag je denken. Het interesseert mij werkelijk geen drol wat jij denkt.

Je bent een leugenaar Paternotte. Een domme lafbek die mensen vals beschuldigt vanachter zijn veilige toetsenbordje. Je bent een mislukkeling en niemand wil je meer hebben. Alleen die depressieve psychoot Bert Brussen van The Post Online verdraagt jou nog. Snap ik, die is zelf geen haar beter. Mooi duo zijn jullie. Een 'match made in hell'. Verder word je door iedereen met de nek aangekeken. Zelfs Fokke & Sukke vinden je een kwijl, en gelijk hebben ze.

Dat jij je nog 'journalist' durft te noemen, Een waardeloze 'copy & paste'-typgeit ben je. Nooit origineel en als je zelf iets verzint berust dat vaak op leugens. Om mensen goed zwart te maken heb je niets aan feiten. Doe je niet aan wederhoor.

Je hebt mij vals beschuldigd. Je noemt mij, in een stuk van je, een auteur van "Hollandse Hufters". Je schrijft dat ik niet alleen een vuurwapenvergunning zou hebben, maar zelfs over een vuurwapen beschik en dat ik die wil gebruiken tegen medewerkers van Powned en Geenstijl. Vier leugens. Er is helemaal niets van waar. Van a-tot-z gelogen. Allemaal verzonnen in dat ebolabrein van je om mij zwart te maken.

Je bent een hufter Bas. Als ik je overleef pis ik op je graf.

Gisterenavond vergeleek een advocaat deze uiting met het vals beschuldigen van mensen. "Kunnen beide niet" tweette hij naar mij. Ik heb er een nachtje over geslapen en ik ben het niet met hem eens. Natuurlijk kan ik dat zeggen en met het volste recht. Mijn uiting is een reactie op Bas: een notoire leugenaar die mij vals heeft beschuldigd. Wat ik zeg is nog fucking vriendelijk ook in dezen.

De advocaat durfde, iets eerder die avond, zomaar een tweet van mij te retweeten over Wierd Duk en jij tweette als reactie naar hem "leuke vrienden heb jij" met dat "grafpissen"-screenshot als bijlage. Ik snap dat je mij wilt beschadigen Bassie, maar dan moet je toch echt vroeger opstaan. Een chronische leugenaar als jij is geen partij voor mij. Daarna vroeg je hem of hier "iets juridisch" tegen te doen was. Hij gaf je weinig kans. Snap ik. Je hebt geen poot om op te staan, maar ik wens je veel succes.

Volgende keer dat je mij wilt beschadigen zal ik iedereen verwijzen naar dit stukje tekst, ik heb namelijk geen zin om mij op twitter te moeten verdedigen als jij het weer eens nodig vindt om mij zwart te maken.

Prettige Kerst Bassie, 'may you rot in hell, you scumbag!' #Humbug- Tip: Als je ooit weer met je dronken kop in de trein van Amsterdam naar Utrecht reist, beschuldig de Nederlandse Spoorwegen dan niet van nazipraktijken.

- Vraag: Zou je vader nog trots op je zijn Bas? Na al jouw leugens?

- Fokke en Sukke hebben een mening over Bas Paternotte:

Als ik je overleef pis ik op je graf @baspaternotte.